Om oss

Denna sida är skapad för att informera och eventuellt skapa en debatt kring ämnet barn och utbildning. Här upptas även var ansvaret ligger gällande barn under livets gång. Vad som klart går att fastställa är att du som förälder bär det yttersta ansvaret för ditt barns utbildning och kunskaper i livet, men att det finns regering, skolan, kommuner och till och med något som kallas för barnombudsmannen. Här ska då alla dessa samverka för att bästa resultat ska kunna uppnås. Ibland fungerar detta och ibland gör det inte det. Allt detta kommer du att kunna läsa om på denna sida.

Du som vill kommer även att kunna få mycket kunskap om hur det är att vara förälder. Vilket ansvar du har för ditt barn och vilka olika saker som kommer att spela in på ditt barns utveckling, sociala liv och dess utbildning. Fokuset på denna sida kanske ligger på just vad saHappy_kids_2mhället gör och vad du själv måste göra gällande ansvaret för ditt barns utveckling och utbildning. Efter detta kommer du även att få kunskapen om att det inte ligger till på samma sätt över hela världen gällande utbildning, nivå på denna och synen att se på vad som är viktigt eller inte samt anledningen till varför det kanske förhåller sig så på dessa platser.

Det viktigaste av allt är att du som verkligen tar dig tid att läsa, kommer att få kunskapen om alla de verktyg som du kommer att behöva när du blir förälder. Detta är något som innebär en stor förändring i livet och då något du ska göra det absolut bästa tänkbara av. Allt detta får du helt gratis kunskaper om när du tar del av den information som ges på denna lilla trevliga plats på nätet. Hjärtligt välkommen till dinbarnombudman.nu, något som alla borde vara någonstans djupt inne i sig själva.